Sommerlejr for ukrainske børn 2016

“Lastivka” vil gerne gentage sidste års sommerlejr for børn, som har mistet forældre under militær konflikt i Ukraine.
Positiv erfaring fra sidste års sommerlejr for 44 ukrainske børn i Ikast og Ålborg har inspireret os til at fortsætte vores indsats for at hjælpe flere børn, der har en svær hverdag.
Den militære konflikt i Ukraine har taget livet af tusinde mennesker og har fordrevet over 2 millioner fra deres hjem. Trods flere våbenhvile aftaler fortsætter de militære overgreb og antallet af døde og sårede vokser hver dag. Derfor kan vi ikke holde os tilbage for at hjælpe de børn, som er ramt af krigen.
Formål med vores projekt er at give børn kvalitets tid væk fra den triste hverdag.
Vi er overbevist om, at en sommerlejr er en god måde at give børnene deres glæde tilbage, nyde fællesskabet og få nye venner.
“Lastivka” planlægger at afholde sommerlejren fra den 30.07.2016 til den 13.08.2016 i København, Ålborg og Ikast for 60 børn i alderen mellem 9 og 14 år fra forskellige regioner i Ukraine.
Projektet er dannet i samarbejde med Den Ukrainske Ambassade i Danmark.
Vi beder Jer om støtte til dette projekt. Alt slags hjælp bliver modtaget med glæde, og selv det mindste bidrag kan gøre en forskel. Bidragene skal bl.a. bruges til: transport, ophold, mad, diverse oplevelser og workshops.

facebook/sommerlejr

Mange venlige hilsner
Jeres “Lastivka”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA-billede

*